Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sättet du är borta på

 

Du är borta igen
du som aldrig lämnat mig

Du som hållt dig fast
och greppat mig hårt

Du som varit en livstråd
nära och aldrig släppt

Du är borta igen, på
ett märkligt sätt


Världen äger dig
och det är tyst

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-05 10:49



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Alltså - rubriken - den skär i hjärtat!
Du skriver bra, du.
2010-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Det finns En som aldrig är långt borta.
Och om det har uppstått en distans i relationen, så är det inte Han som distanserat Sig.
"You were there all the time", som Jimmy Swaggart sjöng.

Jag skriver fritt ur hjärtat och absolut inte för att fördöma. Jag är inte rätt person...så att säga...
2010-11-05

    Max Poisé
Kan tolka denna på miljoner olika sätt, och det är väl det som gör den så bra!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP