http://www.youtube.com/watch?v=gH-nywfotBc

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=gH-nywfotBc




kom till mig och låt oss bli snö

 

 

 

kom

till mig

kom in i mig

 

från den vita mjuka snön

 

och

jag tänker

låt oss lägga oss  i havet

låt oss bara sjunka  

havsanemoner eremitkräftor och alla skimrande

snäckor

under oss

 

över oss

isens glatta yta

pudrad

 

och jag vet inte

längre

om det finns några ord kvar

på ett språk

som vi båda förstår

 

jag vet inte

vad meningen var en gång

eller vilket syfte det hade

 

bara

kom till mig

kom in i mig

 

så förångas vi till dimma

till snö

till nysnö

vaggas av vind

över yta




Fri vers av Aisha VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-18 22:49



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster
Vackra stämningsfulla bilder, som väcker tankar om längtan, och drömmar om nödvändig glömska, närhet och livgivande symbios hos mig.

Dikten har en skönt luftig lätthet, kombinerat med en språklig spänst som ger den drive och gör den lätt att läsa och ta till sig.

Vackert och välskrivet kort sagt !
2020-06-23

  Dilsewat
Så mjukt. Jag blir bara blyg här!
2011-09-12

  Mangal VIP
Förunderligt vackert.
2011-01-16

  Elwania
ljuvlig text
2011-01-04

  aol
underbart flyter orden som små pärlor, så fint skaldat.
2010-12-27

  Delilah Juno VIP
Sensuellt
2010-12-24

  Niclas Petersson VIP
Vackert.
Gillar.
2010-12-19

    ej medlem längre
Ett uppgående i varandra och i omgivningen.. den fullkomliga föreningen av två... då tiden stannar.. då nuet är allt.. Så upplever jag din vackra dikt
2010-12-19

  Tillbringaren VIP
Vilken pärla jag ramlar över här! Älskar den där låten dessutom...
2010-12-18

  Anna*
Ett flyt och en klingande vädjan. Snyggt!
2010-12-18

    ej medlem längre
Mmmmm....ordens musik...som vanligt, enastående
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP