Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöder...

Du rör mig...
vill känna

Du berör mig...
känner inte

Du är inte här...
längtar olidligt

Min kropp skriker...
vill ha

Hjärat ligger utanför...
Det slår

Jag förblöder...
Önskar att du lappar

Du rör mig...
Jag känner




Fri vers av miany
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-02 19:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text, innerlig och berörande om utebliven sensualism..sånt kan smärta..du fångar det med en kvinnas självklara erfarenhet.
2010-11-12

  Jean-Michel Orblin
hyfsad känslosam
2010-11-04

  Julio VIP
Mm känslosamt
2010-11-02

  peter markurth
söt
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany