Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag...

Stark...
Det är jag

Kan själv...
Det är jag

Får allt...
Det är jag?

Hjälper...
Det är jag

Stark...
Inte jämt

Kan själv...
Inte alltid

Får allt...
Sällan

Hjälper...
Allt för ofta

Ber om...
Inte jag




Fri vers av miany
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-02 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark nedräkning till poängen.. RESPEKT
2010-12-07

  Mats Henricson
Ärligt och uppriktigt !
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany