Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

November
dagarna har blivit kortare
ljuset passerar förbi
i sekvenser
från en molnfri himmel
om det inte fördunklas
av regntunga skyar

Det som skulle vara ljust
få en nyans av grått

Människan inrättar
sitt liv därefter
tänder ljus
kurar
och väntar
på vändpunkten
då dagarna så sakteliga blir längre

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-02 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP