Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så var det när datakursen var slut


REGNET

när jag kom ut
genom dörren

hade det blivit mörkt
ja riktigt svart

och från himlen
öste regnet när

bilen den stod inte
alltför långt borta

men innan jag
kommit fram

hade regnet
gjort mig

genomblöt




anits 2 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-02 23:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En inblick i ditt liv - tack för det!
2010-11-07

  Bibbi VIP
Så levande beskrivning.
2010-11-03

  Anya VIP
Fin kort bild av hur verkligheten kan te sig.
2010-11-03

  poetryGirl
hu för denna årstid, bra skrivet
2010-11-03

  Catharina Edin VIP
Å, det är ju skönt med regn, eller?!
2010-11-03

  Eva Helene VIP
Höstrusk - så har jag det idag!
2010-11-03

  ULJO
Du skulle haft ett paraply min vän.

Fin bild.
2010-11-03

  Larz Gustafsson VIP
Novemberregn. Trist till tusen.
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP