Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en tanke

Aldrig har väl det privata blivit så offentligt som på Facebook.

Totalt utlämnande av det mest privata och intimaste. Sedan pratar sig människor varma om den personliga integriteten.....




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-03 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP