Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

räkna timmar

om natten kan få

behålla sina timmar

utan att jag

behöver räkna dem

så kommer heller inte jag

att imorgon

behöva räkna

mina




Fri vers av Yheela
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-03 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela