Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
försöker förstå


SITTER OCH TÄNKER

lite trött efter underbart härlig dag
sitter och tänker tillbaka på allt som
hänt och som jag upplevt

tänker på dig som försöker ta efter mig
det spelar ingen roll vad det är och vad
jag gör

så ser jag dina försök att härma mig
det blir aldrig bra man ska alltid göra
på sitt eget sätt efter sin egen förmåga

skulle vilja tala om det för dig men
jag vet att du kommer att ta illa upp

jag vill inte bli ovän med dig men nog
skulle jag gärna vilja berätta det jag
ser och hör

kanske en dag du själv kommer underfund
med vad och hur du gör med vissa saker

det är sent snart natt känner mig lite ledsen
eller jag kanske ska vara glad för när jag
tänker efter så kanske du tycker att det jag
gör är bra

nu är det dags för sängen imorgon har jag
kanske fått annat perspektiv det som du gör
jag ser genom fingrarna och försöker glömma




anits 3 november 2010






Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-04 00:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Var stolt att någon vill vara som du.
Det är en slags bekräftelse på att du är bra!
2010-11-07

  Bibbi VIP
Skriver under på Eva Helene
2010-11-06

  Catharina Edin VIP
Det kan vara irriterande, ja - men betyder nog att personen ser upp till en.
2010-11-04

  Anya VIP
Vi människor är ju sociala och härmar lätt varandra. Läste att de som kan härma andras ansiktsuttryck har hög empati, om det stämmer vet jag inte. Men man har tydligen gjort undersökningar på det. Ta det som en komplimang.
2010-11-04

  arja savela
Ibland är det nog bättre att strunta i om någon härmer en. Jag fick min bästa vän att lägga ut dikter på poeter och nu går det bra för henne att skriva. Jag är glad för det det. Jag mår bra av det!
2010-11-04

  Eva Helene VIP
Det tyder på omognad hos den personen som inte vågar vara sig själv.
2010-11-04

  Larz Gustafsson VIP
Livets stora gåta: älska, glömma och förlåta.

Underbar sommarbild.
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP