Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kall

Knäpper mina händer…
inte för att be…
De är så kalla…

Precis som dina fötter…




Fri vers av miany
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-04 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miany
miany