Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könlek

Snoppar femtiotre
Jag går fram och tillbaka och räknar

Snoppar femtiotre
Nudiststranden ger ett okänt nöje

Snoppar femtiotre
Visste inte att variationen är så stor

Snoppar femtiotre
Att de kan vara så långa och smala

Snoppar femtiotre
Kanarieöarnas utbud var nog oväntat

Snoppar femtiotre...

;-)




Fri vers av Grubbelmia
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-04 22:29



Bookmark and Share


  LassO
inte fler? eller var det längden inte mängden, och motsvarighetens mängd? ;=)
2011-03-22

  Anna*
Rolig text =0)
2010-12-04

  Lord
applåd detta gillar jag :)
2010-11-09

  lodjuret/seglare VIP
de är nog lika olika som bröst eller venusbergets läppar
2010-11-05

  aol
låter som om dom växte vilt, ler,
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia