Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bokstavskonst och ordlekar

Du vet när man läser något som låter sådär snyggt att det suger till i magen och man får tusen bilder i huvudet.
Man kan läsa om samma stycke, om och om igen.

Det går ofta inte att förklara vad det är som är så vackert, men ibland känns det som ord på papper eller skärm klickar med hela ens fantasifulla medvetande och de finaste känslorna kommer.




Fri vers av Haraldcyklar
Läst 238 gånger
Publicerad 2010-11-05 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haraldcyklar