Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanke

Nu är det januari.

Nu får man väl börja drömma om vårsol?

Om att samma stund snön börjar töa på riktigt och de första varma solstrålarna möter marken, inser jag varje år att.

Alla lukter är tillbaka, och att vinter luktar bara en sak, is.
Vår luktar allt från skit till de första tussilagorna.

Plötsligt undrar man hur man överlevt vintern.




Fri vers av Haraldcyklar
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-22 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haraldcyklar