Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olustkänsla.

Olustkänsla. Är det enda jag kan beskriva det med.

Inte ångest.

Olustkänsla.

Lite gråt bakom ögonen.
Ont i magen.
Pirr i bröstet.
Tryck runt hela kroppen, allt känns tugnt.

Hur stänger man bara av?

Jag kunde så bra förr. Stänga av, glömma bort. Allt var klart. Skönt.

Nu hänger allt över mig som sten i magen, snurr i huvet.

Behöver en prommenad. Bajj




Fri vers av Haraldcyklar
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-06 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haraldcyklar