Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min älskade

När allt är svart,
så lyser du upp
när allt gör ont,
så läker du
när vi riskerar att förlora allt
min älskade
och jag är redo att ge upp
då finns dina armar där
och din stödjande röst
som viskar att allt ska bli bra
och du omfamnar mig
i mörkret som sakta blir till ljus..




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 18:01



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Vackert och stillsam känsla.
2011-09-07

  En strimma av guld
Vackert och stillsam känsla.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten