Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
göra flera saker samtidigt det är något jag inte ska göra


JAG SKA INTE

någonting jag måste lära mig
det har jag vetat och förstått
mycket länge

idag blev det uppenbart att
jag ska inte göra två saker
samtidigt

tvätta är en sak det går bra
tvättmaskinen den sköter sig
själv

men att också tro mig kunna
baka samtidigt det fungerade
inte just idag

jag bakade lagade mat satt vid
datorn en stund, maten var färdig
satte mig bordet och åt min middag

det jag bakade blev bra det blev
kväll satte mig att se på te ve men
först tände jag lampor för att få
lite ljus

var tvungen att gå in i badrummet
då i det ögonblicket kom jag ihåg
tvättmaskinen och den måste ha
varit färdig för många timmar sedan

då sa jag högt till mig själv
att en sak i taget det är vad
jag ska göra från och med nu




anits 5 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-05 23:12



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härligt skrivet och igenkännande. =)
2010-11-08

  Michaela Dutius
Även en tusenmilafärd börjar med ett enda steg - så man kommer långt med ett steg i taget
2010-11-07

  Eva Helene VIP
Känner igen . . .
2010-11-06

  Bibbi VIP
Viktig sanning som Du påminner om.
2010-11-06

  poetryGirl
så är det! :-)
2010-11-06

  aol
man börjar bli glömskare, bra skriftat
2010-11-06

  Catharina Edin VIP
Man får stanna upp emellanåt och tänka efter - jag är själv så tankspridd.
2010-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag försöker själv ofta att hålla många bollar i luften samtidigt, av rationaliserings- och effektiviseringsskäl. Givetvis med varierande resultat. Men jag tränar upp förmågan successivt.
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP