Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagstankar

Livet pågår
på olika sätt

Det som styr
är händelser
ibland tillfälligheter
vilket avgör vårt öde

Vi tvingas bort
från vår vardag
mer eller mindre frivilligt

För en del handlar det om
arbete och är självvalt
för andra handlar det om
överlevnad
och en tillvaro långt bortom
fattigdom och död

Tillvaron är inte så enkel
att den är svart eller vit
det finns nyanser

Det svarta får inte ta överhanden
och styra diskussionen

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-11-06 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP