Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla rester ur anteckningar från ett slitet liv.


Hur ?

Hur berättar man för någon att man älskar denne ?

Hur gör man för att slita ut sitt hjärta och exponera det för världen..?

Hur gör man... ?




Fri vers av Fredrik Brisman
Läst 219 gånger
Publicerad 2010-11-06 03:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Brisman