Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv på ba'

Gräv ett hål ner till Kina,
gräv ett hål ner i snön.
Du gör ditt liv till en pina,
du bygger liv utav frön.




Bunden vers (Rim) av lemon
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-11-06 18:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För att inte tala om de stackars kineserna som får en chock när jag dimper ned där.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lemon
lemon