Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnesskålen

jag är tårögd hela tiden, men tårarna vill aldrig ut!
allt blir till en stor skål med tankar som jag äter ur med min fula sked
och jag kan inte bestämma mig
om det är gott eller äckligt
om det är sött eller surt
om det är bra eller dåligt
om det är lycka eller misslycka




Fri vers av lemon
Läst 498 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lemon
lemon