Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rädsla II

En rädsla för att separera.
En relation som inte går att reparera.
Det går bara inte att hantera.
Man försöker renovera.. och montera.
I huvudet.
För dig kan jag inte reglera.
Det är bara jag som kan agera.
Om du bara kunde reagera.
Önskar vi bara kunde få det att fungera.




Bunden vers (Rim) av lemon
Läst 426 gånger
Publicerad 2011-03-03 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lemon
lemon