Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordkamman

 

 

jag kammade hennes hår idag

jordtrådar

marken doftade djup

löv

blad

skrud

fallen

vackra hjärtblad

vek jag samman

lade skruden i linneskåp

snidad ek

vackra vingar svepte vemodssång

vemod

var en mötande om dröm

lyfte blicken

duvhöken lyfte

mig

ur

droppehänge föll ur sirligfingrar

trädet log

befruktade tankar

mitt huvud

är en kristallskål

tankar hjärtbefruktade

jag bjuder

dig

jag kammade hennes hår idag

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-06 18:46



Bookmark and Share


    Melona
jordkamman,

så vackert du skriver
och så trösterikt, omsorgsfullt.
2010-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Du räfsade löv med andra ord. Har aldrig någonsin tidigare läst någon så snygg skildring av detta arbetsmoment.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser