Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt går inte alltid att dölja

.

Med bekymrad uppsyn tittar de på mig
och undrar hur det är fatt

visste inte att min själsliga trötthet syntes utanpå




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja