Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mesiga killar

kära läsare. snälla, svara mig... vad är det för fel på alla jävla idiotkillar?
idag är det slut mellan oss. inte officiellt, men i min hjärna är det tomt och kallt vad gäller känslofronten. varför? ja, du... anledningarna är många, men det är två saker som verkligen stör mig:
1) han är rädd för att vara ensam.
det får mig att känna mig bara som en ersättningstjej, en surrogatmamma och inte som att han faktiskt gillar mig på riktigt. seriöst, idag hade jag nästan bara lust att örfila honom och be honom växa upp och bli en riktig man och inte börja lipa varje gång jag bestämmer mig för att sova hemma istället för hemma hos honom.
2) han verkar fortfarande inte ha kommit över sitt ex. och han ältar fortfarande i sitt förflutna (den tiden då han var mobbad i skolan).
i våras när vi bara hade varit ihop i ett par månader så gjorde han något som fick mig att mista förtroendet för honom och det tog mig väldigt lång tid att lita på honom igen. återigen får detta mig att känna mig som en ersättningstjej.
dessutom verkar hans beteende helt jag-vet-inte-vad. det är som att han inte har någon styrka alls psykiskt. han är som ett litet barn.

när jag är med honom känner jag mig ensam. som att han inte lyssnar och inte är på samma nivå som mig. dessutom har han en sån där tom psykopatblick ibland.

vafan, jag vill inte vara hon som kommer för att trösta. jag är trött på mesiga killar... eller ska jag kalla dem pojkar? jag vill bara ha någon som älskar mig på riktigt, alltså för den jag är och som jag kan älska tillbaka på samma sätt - och inte någon som man "bara har för att man måste ha nån". jag vill ha någon som jag kan lita på. om jag fick välja mellan att vara ensam eller att ha någon som inte älskar mig på samma sätt som jag älskar honom så väljer jag ensamheten. seriöst.
fan att det ska vara så jävla svårt.




Fri vers av Forever2
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 00:19



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, här kan jag läsa in att du på något sätt har valt(för jag antar att du här berättar något autentiskt, att det inte är fiktivt) att vara med denna pojke så. Kan det på något sätt vara en roll du har tagiot på dig, att vara den starka tjejen, annars med i livet?
2010-11-07

    Nicklas VIP
"Mesiga killar" är väl kanske fel ord. Men en kille (eller för den delen en tjej) som är med någon pga rädslan för ensamhet är i min mening idioter. Man ska inte leka kärlek. Antingen älskar man eller så älskar man inte.

Du ska inte känna dig som en "ersättningstjej". Mitt råd är väl att prata ut och utgå från det ni kommer fram till. Annars om du inte känner dig älskad och lycklig, så kanske du bör gå vidare.
2010-11-07

  dead_prez
det är kvinnornas uppgift; att vara starka.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Forever2