Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA HJÄRTANS DAG

för ett år sedan var jag nykär
vid tanken på dig
fick jag fjärilar i magen
och en varm känsla som spred sig i hela kroppen

ett år senare
alla hjärtans dag
jag är inte längre nykär
men jag ÄLSKAR dig




Fri vers av Forever2
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Forever2