Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, en son

 

Du har en stämma som kan smeka mitt hjärta
att bli till en lättsmält massa av kärlek

Du är nära det ställe där mina tankar välver
sig av oro för ditt väl


Måhända jag drömmer dig nära på ett stilla
och bärande sätt

Kanhända du värjer dig


Det finns ingen mening i att jag bär min omsorg
som en korg av tyngd 

Det finns ingen mening i att jag talar lugnande
ord mot ditt avlägsna håll

Det finns bara dagar jag minns
och annorlunda val att finna sig i

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-11-07 00:24



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
har vandrat
med dina ordbilder

du öppnar vackra
portar

lyfter fram

skönhet
du skrev i en av dina strofer...slut
ofta undrar jag, existerar slut
nej-det är ej min upplevelse
mer skeende

Tack Vackra för dina gåvoregn

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-08

  Mats Henricson
Milt och klokt kring föräldraskapets viktiga känslosfär....
2010-11-08

  Julio VIP
Otroligt vis text
2010-11-08

  anits VIP
Mycket kloka ord
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Att bli drömd av en person till att bli den man var ämnad att bli, läser jag in i dina rader

Fint beskrivit. Ömt och känsligt.
2010-11-07

  Yrre VIP
Så fint skrivet och så rätt. Vilken vis kvinna du är!
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Ja, för hur det än är...
2010-11-07

  aol
bra skriftat
2010-11-07

  Johan Bergstjärna VIP
Bra!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP