Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladen

Fråga inte när och varför,
kommer inte att få veta
Säg om såret till ingen,
kommer att läkas snabbare
Var tyst om hatet
så gör det mindre ont
Livet är havet
och vi är små droppar
Förgången är en trampad blomma
och vi är dess blad




Fri vers av Anesa Karaica
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-07 16:43



Bookmark and Share


    Anesa Karaica
Tack Mr Lindemann och Anna* :D
2011-04-14

  Anna*
Dina ord är visa och din framtoning varm ♥ Applåder
2011-04-14

  Mr Lindemann VIP
Lite visdoms ord förgyller kvällen...
2010-11-07

    Anesa Karaica
Tack Bubbth :), Tack Emilia :)! Det känns bra att få lite feedback.
2010-11-07

  Bubbth
Lätt tummen upp :](Y)
2010-11-07

  Emilia Mattsson
Vad fint, du är så duktig! Dina ord flyter på som ett höstlöv på stilla flod..:)
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anesa Karaica