Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förgångnas memoar


Livet är ett mirakel av slumpen
eller det förgångnas memoar
En dag kommer du att träffa någon
som kommer att vara du

Men förvänta dig inte
att känna igen henne




Fri vers av Anesa Karaica
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 16:46



Bookmark and Share


    Anesa Karaica
Tackar :)
2011-04-14

  Anna*
Mycket skickligt komponerad och helt sant! =0)
2011-04-14

    Anesa Karaica
Ja, du är också en människa...
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Är det också en "henne" i mitt fall?
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anesa Karaica