Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det så eller drömde jag?

Var det så eller drömde jag?

Det var så eller drömde jag
den gröna skogen
Det var så eller drömde jag
den gröna floden

Det var så

Drömde om dina ögon
grönare än våren
Drömde om dina läppar
sötare än honung

Jag drömde




Fri vers av Anesa Karaica
Läst 318 gånger
Publicerad 2011-04-14 12:49



Bookmark and Share


    Anesa Karaica
cilax, tack :)
2011-04-14

  cilax VIP
vackert
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anesa Karaica