Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du säger, som jag vill...


Jag ville faktiskt fråga dig en sak
men du sa till mig att jag är förälskad
Och jag glömde

Jag ville faktiskt säga till dig en sak
men du förvirrade mig
Och jag darrade

Jag ville faktiskt göra till dig en sak
men du sa nej
Och jag stannade

Det är så sällan som jag säger,
och det måste inte bli,
men det är viktigt att det blir som jag vill...




Fri vers av Anesa Karaica
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 21:16



Bookmark and Share


  Anna*
Så många ansatser och till slut så finns ändå viljan där. Det är gott! ♥
2011-04-14

  Mr Lindemann VIP
Ja, viljan framför allt
politik är att vilja, Palme

skriva kommentarer är att vilja, gmmal Lindeman
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anesa Karaica