Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när någon ger beröm blir jag glad och tackar men igår blev jag förvånad såg säkert ut som ett stort frågetecken


ATT FÅ BERÖM OCH KUNNA TA DET

andakten på kyrkogården var slut
kön till fikabordet var lagom lång

då känner jag att någon klappar
mig lätt på armen

jag tänker som alltid har jag gjort
något som är fel

men nej så var det inte hon säger
till mig är det inte dags för dig att
gå med i kören

känner genast driver du med mig
men jag säger det är ingen ide jag
kan inte sjunga

jo det kan du visst jag stod bakom
dig du har en fin röst

jag blir glad det har ingen sagt till
mig tidigare jo jag stod bakom dig
blev imponerad

jag trodde inte det hördes att jag
sjöng med blir svaret från mig

det hördes visst tydligt att jag sjöng
varför ska inte jag sjunga när det är
något som jag tycker om att göra i min
ensamhet

det var med glada och lätta steg jag
vandrade hemåt i allhelgonakvällen




anits 7 november 2010







Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-07 18:29



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet och naturligtvis gläder jag mig med dig för berömmet. =)
2010-11-08

  Eva Helene VIP
Att kunna bjuda på beröm det är stort. Att du fick ta emot det var fint. Gläder mig med dig.
2010-11-07

  Mr Lindemann VIP
Att uppskattas för den man är - lär man då ta sig att ta beröm!
2010-11-07

  Catharina Edin VIP
Det är verkligen roligt att bli uppskattad - och viktigt ATT uppskatta -
Tack för bra text.
2010-11-07

  arja savela
Mycket viktig text för dig och även allmänt. När ska du börja i kören?
Påhejad av din vän Arja
2010-11-07

  Bibbi VIP
Så underbart. Jag gläds med Dig.
2010-11-07

  Michaela Dutius
Så härligt att bli hörd och uppskattad.
Är säker på att det var efter förtjänst
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Där ser man. Fint att någon hörsammar Bibelns uppmaning om att överträffa varandra i inbördes hedersbevisning (som Hebréerbrevets författare uttrycker det).
2010-11-07

  Mats Henricson
Så är det, man ska , likafullt, känna till sina kvaliteter (som, även sina begränsningar...)
2010-11-07

  Eaglemountains VIP
Vacker bild dessutom!
2010-11-07

  Eaglemountains VIP
Det är viktigt med beröm och detta var en mycket fin berättelse, man känner Din glädje i texten ....
2010-11-07

  peter markurth
bra text
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP