Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spel i Kärlek

Kärleken är ett strategispel,
där jag endast äger en bricka utav helheten.




Fri vers av Elisabeth Johansson
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-08 11:21



Bookmark and Share


  vargtass
en liten text som säger mycket!
Fint =)
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Johansson
Elisabeth Johansson