Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cuiviénen.


Stjärnornas sjö

Med himlens stjärnor
lysande i sina ögon
när hela världen ännu sov
där träd och gräs
vaknat i samma stund
drog de förstfödda
sina första andetag
och de skådade världen
så som den var skapad
och fann den vacker och god
men också ruvande ond
och när de hörde gudars stämma
som talade om frid
reste sig några och följde med
men minnet av stjärnornas sjö
lämnade aldrig deras sinnen






Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 166 gånger
Publicerad 2010-11-08 15:13



Bookmark and Share


  Bubbth
Älskar den :]
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten