Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbiten

äng i rimfrostskrud 

över sjö smyger isen papperstunn

i ett brandgult landskap kastar novembersol långa skuggor

det frasar lätt då hon går vidare




Fri vers av Saramaria79
Läst 635 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-11-08 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-06-26

  helenita VIP
jag hör knastret.
fint fångat...
2011-01-01

  Rachel Roth
du har fångat ett vackert ögonblick. levandegjort det för mig som läsare
2010-12-17

  Elaine.S VIP
Mycket väl förmedlar du känslan av frosten, den lövtunna känslan och frasandet.
2010-12-14

    ej medlem längre
Vacker naturpoesi!!!


Naturen är balsam för själen ...



/Ann
2010-12-13

    lärjunge
tänk

om stadsmänniskor visste

att vila i naturens doftande sköte,

våra sinnens hälsokälla...

är garanterad vederkvickelse...

så trångt det skulle bli!:-)
2010-11-17

    lärjunge
natur = poesi i sig själv... FIIINT!!!
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Saramaria79
Saramaria79