Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salt

 

Svalnande sand mot solvarma fötter

genom dyner

 

där vågor vänder, viskar längtan

 

sekunder ur balans

 

då sälta

möter glödhet hy

 




Fri vers av Saramaria79
Läst 1505 gånger och applåderad av 64 personer
Publicerad 2008-05-23 19:03



Bookmark and Share


  helenita VIP
helt underbar!

Applåd
bokmärke
2010-12-12

  Nina Nightwish
Underbar:)
2010-01-21

    Elixi´r
Du slutar aldrig att förvåna mig, hatten av för dig...
2009-12-09

  Desert dust
Fantastiskt vackert!
2009-10-18

  Valdemar Anders
Gillar den!
2009-09-17

  Quasimodo
En skön och varm bild ger denna dikt, med lite saltsmak så !!!
2009-09-11

  Valdemar Anders
Som min sommar! Fin!
2009-09-02

    FinnRaggarn
Man får härliga sommarbildskänslor

___GREAT___
2009-08-03

  Miss Mod
Härligt fångat
2009-05-05

  Nils Sondefors
Vacker och finstämd dikt.
Poesi!
Applåd.

(Du behärskar den svåra konsten att skriva kort och koncist.)
2009-03-01

  Karin Andreasson
Jättefin dikt!
2009-01-09

  Membran
Enkel, och vacker.
2009-01-09

  Olof Lagerhorn VIP
Känns som du fångat ett ögonblick då allt står och väger...
något håller på att gå förlorat: "svalnande", "vänder", men kan vinnas ständigt åter? Magiskt fångat ögonblick. "Sekunder ur balans", känns som en "våg" i dikten. Vacker.
2009-01-05

  Eylin
fint :)
2009-01-03

    vide
du ger mig sommarlängtan mitt i vintern :-) väldigt bra beskrivet. du fångar känslan i ögonblicket
2009-01-03

  Eaglemountains VIP
Vackert. .... man är där .... och trampar i sanden.....känner
2008-10-21

  Eva Langrath VIP
Vacker mild och vedmodig på samma gång.

Eva
2008-10-19

    wildrosen
Ljuvligt vacker...applåd
2008-08-20

  Maria T
Mycket fin poesi
2008-08-19

  Bibbi VIP
Ljuvlig poesi.
Applåd!
2008-08-19

  loren
"då sältan

möter glödhet hy"

Härligt vackert
2008-06-24

  Carl Thomas
Ja får lite sommarvibbar i stortån! fint!
2008-06-24

  Quasimodo
Saltstänkt intill närhetskänslan här, gillar !!!
2008-06-19

    ej medlem längre
Underbar enkelt betraktelse som berör. »Memories are made of this.« Vackert. / R.
2008-06-04

  Annika Gustafsson
en sommarbris mot mitt ansikte och ett leende svarar an
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Saramaria79
Saramaria79