Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöder


sov min älskade, sov

låt dig sövas av mina giftiga kyssar

färdas in i intighetens land

där skuggvarelserna härskar



men först ska vi älska

älska till vansinnets gränser

bita varann blodiga

smaka det varma saftiga blodet



sedan kysser jag dina läppar

bedövar dig med giftighetens sötma

kom min älskade, kom

jag ger dig livet




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-08 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP