Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är det jag vill ha måste det vara så svårt att förstå


ETT EGET LIV

jag måste inte vara alla tillags även
jag har vi rätt till ett eget liv

vad jag gör med det vill jag inte att
någon ska bestämma och bekymra
sig om

jag blir så trött när du tycker att jag
är ute och går för långt att jag ska ta
bilen istället

det kanske är för att du inte själv
orkar och kan vara ute och gå

jag känner min egen begränsning
vet vad jag orkar och kan

jag vågar gå ut i skogen själv behöver
inte låta sådant vara som jag älskar
så mycket och vill göra

energitjuvar har jag fått nog av behöver
inte flera och nya vill jag absolut inte ha

när någon annan vill bestämma över mig
och mitt liv får jag panik ångest är hungrig
hela tiden

så jag ber om att få leva mitt liv som
jag vill få vara den jag är

kan det vara fel och så svårt
för dig att förstå






anits 8 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-08 21:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du är DU och har en egen vilja. Stå på Dig och tillåt inga energitjuvar. APPLÅD för denna text och applåd för en helt underbar bild.
2010-11-09

  Eva Helene VIP
Du är värd detta liv där du nu äntligen själv får råda. Fortsätt att stå på dig!
2010-11-09

  Catharina Edin VIP
Jag förstår dig fullkomligt! Inga energitjuvar!
2010-11-09

  ULJO
Ingen kan styra ditt liv utom du själv. Slå vakt om den friheten min vän.

Som alltid en vacker bild.
2010-11-09

  Bibbi VIP
Borde verkligen vara en självklarhet.
Helt fantastisk bild.
2010-11-08

  aol
du bestämmer ditt liv, så fin bild
2010-11-08

  poetryGirl
Man är sig själv närmast och så ska det vara
2010-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Du måste inte vara någon till lags.
Vandra inför Herren och ta emot det Han har för dig.

Fin bild.
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP