Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brödtext


Billiga frallor:

Jäst.
Salt.
Vetemjöl.
Vatten.(Rumsvarmt)
Smält margarin. (om man vill "lyxa" till det)

Smakar bättre än det låter...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-08 22:14



Bookmark and Share


    Loffe
Haha! Fyndigt.

I alla fall jag drar på smilbanden. :) :P

// Loffe
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP