Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret föll

Mörkret föll
dagen blev kortare
plötsligt kom insikten
om att vi går in i en ny tid

Trots att denna cykel
upprepas varje år
känns det lika nytt
var gång det inträffar

Mörkret föll
även i det nya landskapet
där det finns röster
som ger landet en
en annan nyans

Var finns rösterna
som berättar en historia
för alla dem som vill se ljuset
hoppet och gemenskapen

Vi hoppas alla på en morgondag
som målar horisonten
i ljusa färger

AA




Fri vers av AA VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-09 00:49



Bookmark and Share


  aol
ja så hoppas man, bra skriftat
2010-11-17
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP