Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känner att nu är nog vintern och snön här hos mig också


KALLA VINDAR

gick ut kollade om motorvärmaren startat
skönt det hade den bilrutorna nästan is fria
varmt och skönt i bilen

det blåser ordentligt vinden biter i kinderna
snart inne igen för att äta göra mig färdig för
att om en timme åka till datakursen

jag önskar att snön inte kommer förrän jag
är hemma igen tycker inte om att vara ute
efter vägarna när det är oväder på gång

katten hoppar upp på bordet när jag stänger
altandörren och går in jag öppnar den igen
jagar bort katten

den ligger där och lurar på fåglarna som jag
matar och tycker om att se på, den försvinner
fort när jag klappar i händerna

men så fort jag stänger dörren är den där igen
jag knackar på fönstret men den bara ser lite
lojt på mig precis som om den tänker jag får väl
ligga var jag vill

det finns flera katter som vi ligga på bordet
så katterna jagar varandra det blir lugnt på
min uteplats och fåglarna kommer tillbaka och
äter av det jag hängt upp till dom





anits 9 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-09 14:30



Bookmark and Share


  arja savela
Skyndade mig ut på ärenden innan snön kom. Det blåste kallt och jag var också glad att sitta i en varm bil. Lycka till på datakursen
Kram
2010-11-10

  Catharina Edin VIP
Ännu en fint beskriven interiör -
2010-11-09

  Eva Helene VIP
Hoppas att du var förståndigare än jag som gick ut i för tunna stövlar som inte höll tätt i snöyran!
2010-11-09

  Anya VIP
Ha det gott på datakursen!
2010-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Här är det storm.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP