Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle du blunda inför nakna ord

 

Natten ligger lagd, bakom,
tystlåten dag griper tag



En människa beger sig 
genom timmar

växlingen,
mellan mörker och ljus



För att toppa vad som helst

hur som helst
är inget längre
självklart, men naket



Så öppet



Nu kan det få brista
allt är ändå väntat

För
väntat


 

 



 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-26 10:34



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, tankeväckande
2010-11-28

  Larz Gustafsson VIP
Så det får bära eller brista...?
Vem bär? Eller vad?
Vad brister?
2010-11-28

  Måna N. Berger
Det här känns som stillheten före ett avgörande. Sträckan mellan beslut och förverkligande, då inget längre kan ändras.
2010-11-26

  prinscess VIP
mycket bra
ett sätt att bara vara sig själv
2010-11-26

    Max Poisé
Kanontext med en titel som lägger pricken över i´
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP