Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärta




¤¤ (Allt är två förutom ett )

 

 

pärlan syns

nedbäddad som en sår

pulserande rakt in i ryggmärgen

skriken brister bakom stängda läppars valv

under skalet hörs något

som vänder om

och om

 

innan skriken

frigörs

 

 

det är den sista återvändpunkten

som gör natten

vild

 

vill bakbinda

gryningens återkomst

 

 

det är ditt

som tar över mig

 

ett skal

 

över mitt

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-10 15:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
jag hör skalet stängas
det gör ont

samtidigt stiger ur detta en så oerhört vacker bild
ur det egentliga havet

skal om varandra
vingar
om
runt

ser pärlan
två skal...ett
pärlan i mitten
kärlekens bädd

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Eldsjäl
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP