Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland känns allt så hopplöst


TRÖTT PÅ ATT ALDRIG MÅ RIKTIGT BRA

skymningen har gått över i mörker
barnen som går förbi mitt fönster
drar sina pulkor dom verkar glada

med sina reflexvästar syns dom
där dom kommer på hoppande
och skuttande

jag kan ana och förstår att dom
är glada över snön som kommit
inte som jag känner den kunde
ha väntat några veckor till

har varit ute och sopat av bilen lite
snö inte allt taket orkade jag inte
med kanske imorgon

hostan har kommit tillbaka den tar
på mina krafter orkar snart inte mer
känner mig totalt slut trots att jag inte
gjort så mycket idag

städar av databordet det har jag gjort
men det var inte så betungande blir
så trött av allt hostande

mitt tålamod är väl inte det bästa
men efter att ha varit kompis med
hostan i över en månad är jag ganska
trött på den vänskapen

den är min fiende nu imorgon klockan
sju ska jag ringa min vårdcentral och
tala om att nu får ni ge mig något så
den här hostan försvinner och det så
snabbt det bara går

annars vet jag inte vad som händer
jag hostar väl sönder något revben
det har hänt förr och det gör ont

nu ska jag vila mig lite medans hostan
har lugnat ner sig en aning med hjälp
av den hostmedicin jag försökt skrämma
den med





anits 10 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-10 17:26



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Ja, alltid är det nåt. Jag hade bronkit i ett halvår, det var hemskt, men det kan lindras med cortisonspray.
2010-11-11

  Bibbi VIP
Hoppas att Du får den hjälp som Du behöver.
2010-11-11

  Eva Helene VIP
Hoppas du får hjälp i morgon med att lindra hostan!
2010-11-10

  Larz Gustafsson VIP
Hosta är både psykiskt och fysiskt påfrestande.
2010-11-10

  Anya VIP
Krya på dig. Jag har stött på samma mediciner som nämns nedan och de är bra.
2010-11-10

    ej medlem längre
Finns 2 bra mediciner som jag fått vid långvarig hosta, Lepheton och Coccilana-etyfin. De är svagt lugnande också så man sover gott. Försök få någon av dem jag tror de kan hjälpa bra. Lepheton är den bästa av de två. Man bör dock inte köra bil de 4 närmsta timmarna efter man tagit medicinen.
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP