Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund...

På fjärilslätta moln dansar jag
Stannar du?
Stannar du en stund i mitt liv

Får ha dig för en tid
Sen virvlar vi bort likt löven
Löven om hösten




Fri vers av miany
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-10 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miany
miany