Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre...

Du är min längtan
Varje dag
Varje timme

Du är min längtan
Jag är din längtan

Längtan är även hennes
Hon är din

Jag blir kvar med min längtan
Du blir där med din




Fri vers av miany
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-10 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmmm...SÅ starkt om förbjuden kärlek..man känner för dem, vill att de trots allt ska förenas..trotsa moralen...älska

Detta med så få ord och perfekt behärskning av språket

RESPEKT
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

miany
miany