Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara make...


När du åkt

När du har åkt
med ditt kärleksfulla ljus
dolt i dina lockar och händer
som du reser och blåser ljus
åt mitt håll och ler
så är du borta
och jag omger mig med din gloria
din underbara kärlek
som lyser ikapp med solen
när jag väntar
på att du ska komma åter




Fri vers av Patrik Orion Sten
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-11 09:26



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vilken underbar hyllning till kärleken!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten