Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kunna ta kritik

vem är det som säger att man måste kunna ta kritik. att det är okej att någon tycker att det man gör är skit, skit och mera skit. jag gör väl som andra, ler och förlåter. men inne i kroppen skriker jag och låter. så jävla arg på den som inte vill uppskatta. allt jobb jag lägger ner för att de ska fatta. well, fuck you little ignorant brat. i'll squash you like some annoying gnat. mellan tummen och pekfingret krossar jag din skalle. ta din vassa kritik och hugg av din...




Bunden vers (Rim) av Yheela
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-11 10:25



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Härligt go on bara
2010-11-11

  queenia
you go girl.. :)
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela