Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENVIS DET MÅSTE MAN VARA IDAG

natten har inte varit som jag vill
så fort jag somnade

väcktes jag av hostan
hostan som har blivit mitt signum

det hörs där jag går fram
hostattackerna är många och jobbiga

tidigt gick jag upp
slog en signal till vårdcentralen

sen var det bara att vänta
och hoppas att någon skulle ringa tillbaka

det stod inte på
nummerpresentatören visade skyddat nr.

då förstod jag
att jag kanske skulle få hjälp

men det var den gnälliga oförstående
sköterskan som ringde upp mig

hon föreslog en hel del hostmediciner
som läkaren kunde skriva ut

och som jag kunde hämta på apoteket
men se det gick jag med på

efter mycket dividerande och tjat
från mig gav hon mig en läkartid

det gäller att vara envis
och inte ge sig för gör man det

blir man överkörd
och hjälpen den får man leta
i stjärnorna efter



anits 11 november 2010




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 12:16



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet och bra att du stod på dig. =)
2010-11-12

  Catharina Edin VIP
jajamen, bra gjort!!!
2010-11-11

  Eva Helene VIP
Du har all rätt till en bedömning hos läkare, bra att du stod på dig!
2010-11-11

  Anya VIP
Att stå på sig är viktigt. Bra bild till hjälp för behövande.
2010-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Snygg bild.
2010-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Man får stå på sig i borgarnas Sverige.
2010-11-11

  Bibbi VIP
Bra att Du stod på Dig.
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP