Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 11 /11 2010

solen lyser fint
fåglarna äter sin mat
med en god aptit

katten syns inte
nu får alla fåglarna
äta i lugn och ro

dom har det bra nu
sitter och solar sig så
på spaljen mår gott

jag står vid dörren
njuter av att se fåglar
som ger lugn och ro




anits 11 november 2010




Bunden vers (Haiku) av anits VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-11 12:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En viss antagonism infinner sig givetvis då katt och fåglar inte kan samexistera.

Trevlig bild.
2010-11-11

  Eva Helene VIP
Fint i ord och bild!
2010-11-11

  Anya VIP
Sött på något vis.
2010-11-11

  Marja-Liisa Koski VIP
Fint! (jag älskar fåglar)
Kram!
ML
2010-11-11

  Bibbi VIP
Skön.
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP