Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma Artighet. 2010

Vi möttes 25 år senare.
Du frågade hur jag hade det.

Och i ditt tonfall fanns samma artighet
jag mindes sedan långt tillbaka.

Den där artigheten som balanserade
så nära gränsen till falskhet.




Fri vers av Olle Gudbrand
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-11 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand